Úvod » "Áčko" » Zápasy

24. kolo - I. B třída - I. A

publikováno 31.05.2015 (aktualizováno 05.06.2015)

HOSTOVICE-VELKÝ ŠENOV 4:3 (0:0)

HOSTOVICE-VELKÝ ŠENOV

4:3 (0:0)
 

SOBOTA: 30. 5. 2015

Rozhodčí: Husar, Koždoň, Dvorský V.

Diváci: 

Branky: Kurel Pavel, Čurgali 2x

ŽK: 

ČK:

Zajíždíme k přímému souboji o první místo v tabulce do Hostovic. Díky vedení SK, které domluvilo s M. Šimkem autobus. S námi odjíždí několik věrných fanoušků. Ještě před začátkem utkání stahujeme ze sestavy brankáře O. Smutného, který si stěžuje na bolesti kolene!? Hráče pro první poločas jsme sestavili tak, abychom pokud možno nedostali gól a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. To první se nám i s trochou štěstí daří. I naše rychlé protiútoky jsou nebezpečné, kdy po jednom v 17. min zahráváme standartní situaci, kdy domácí brankář neudržel míč a dobíhající R. Podhora z blízka ve veliké šanci trefuje pouze brankáře. V podobném duchu se hraje zbytek poločasu, domácí mají sice míč více v držení, ale naše napadání jim nedovoluje lépe kombinovat. Ovšem to co přichází hned od začátku druhého poločasu je opakem toho, co jsme si říkali v poločase. Nepokrytý záložník soupeře křížnou střelou z rohu velkého vápna trefuje pod břevno a domácí jdou do vedení. Po vystřídání, kdy posilujeme náš útok, brankář domácích chytá malou domů a my zahráváme nepřímý kop, který sehrávají bratři Kurelové, kdy mladší Pavel prostřelil zeď domácích 1:1. Netrvá však ani pět minut, kdy při rohovém kopu domácích necháváme úplně nepokrytého hráče na hranici velkého vápna a ten zakončuje opět přesně 2:1, naše špatná pětiminutovka ještě nemá konce, opět nepokrytý hráč ve velkém vápně hlavičkou zvyšuje na 3:1. V tuto chvíli to s námi nevypadá dobře. My však nic nevzdáváme a po krásné kombinaci nachází E. Mikula centrem na vzdálenější tyči J. Čurgaliho 3:2. Po téměř stejné fotbalové parádě srovnává J. Čurgali skóre. Celý zápas se blíží ke konci a asi všichni, jak hráči obou celků, tak diváci vidí vítěze dnešního mače až v penaltovém rozstřelu, který by tomuto vyrovnanému utkání slušel nejvíce, avšak hlavní rozhodčí po souboji v našem pokutovém území je proti a píská sporný pokutový kop. Domácí hráč penaltu proměňuje a my bohužel toto velmi pěkné utkání, kdy je opravdu znát, že se hraje o čelo tabulky, prohráváme.

Závěrem by jsem chtěl poděkovat našim fandům, kteří se v divácké přesile určitě nestratili a byli naším dvanáctým hráčem a také všem hráčům jak k dnešnímu zápasu přistoupili - DÍK. Příští domácí zápas nás čeká Chuderov, jenž je naším přímým soupeřem o druhé místo, takže chlapi stále je o co hrát.

 

SESTAVA:

                                                   KYSELA

                           STACH  KUREL Petr BÁLEK  JARÁBEK

                           KREJČÍ  PODHORA  SNÁŠEL ČURGALI  MIKULA

                                                   SKYVA

 

připraveni:Pavel Kurel, Bílý, Stoklasa, Tlapák

Střídání: 55. min Stach/Pavel Kurel, 70. min Snášel/Tlapák

Trenér: R. Janeba, M. Klofáč, L. Snášel  Vedoucí: M. Šimek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174277
Dnes: 0
Online: 7

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Junior Děčín
JUNIOR B - VELKÝ ŠENOV 5:0 (2:0)

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz