Úvod » "Áčko" » Zápasy

4. kolo - I. A třída - I. A

publikováno 14.09.2015 (aktualizováno 21.09.2015)

SK Velký Šenov - Velké Březno 1:2 (1:1)

SK Velký Šenov  - Velké Březno

1:2 (1:1)

SOBOTA: 12. 9. 2015

Rozhodčí:  Delegát: 

Diváci: 90

Branky: -----

ŽK: Kysela

ČK:


Ve druhém domácím utkání jsme hostili celek Velkého Března. Zápas samotný nám ukázal, kde máme největší slabiny, na kterých musíme pracovat, aby se neopakovali. Do vedení se dostali hosté po naší hrubé chybě obrany a brankáře, kterou hostující útočník pohodlně proměnil. V dalších minutách jsme se sice snažili hrát, ale chyběla nám bojovnost, přesto jsme se dostali do několika slibných příležitostí, ale v těch jsme si počínali hodně laxně. Vyrovnání jsme se dočkali až ve 45. minutě, kdy Buryánek posadil míč na hlavu Čudovi a ten se v zakončení nemýlil.

Do druhé poločasu jsme vlétli s nadšením, diktovali tempo hry a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Šance, které měli Tlapák, Kurel, Skyva jsme bohužel neproměnili a proto přišel zákonitý trest. Kdy Šťastný lehkovážně ztratil míč na vlastní polovině a nabídl hostům podniknout rychlý protiútok ve dvou hráčích na Kyselu, s kterým si bez problému poradili a šli znova do vedení. Tato chyba nás dostala do útlumu a i když jsme si vytvořili další brankové příležitosti nedokázali jsme je proměnit.

Celkově k zápasu:

Zápas se mi hodnotí špatně. Hráči si asi mysleli, že se soupeř porazí sám, chybělo nám od začátku nasazení a chuť se porvat o výsledek. Ale přesto, že jsme hráli tak lehkovážně měli jsme utkání vyhrát, kolik šancí jsme dokázali zahodit, to se jen tak nevidí. Věřím, že si hráči vezmou z toho ponaučení a hned v dalším kole budou chtít vše napravit.

 

SESTAVA:

                                                    KYSELA

                           KREJČÍ   PODHORA   ČUDA   JARÁBEK

                            MIKULA  SNÁŠEL    ČURGALI  BURYÁNEK

                                           SKYVA (C)   KUREL PAVEL

 

střídali: Šťastný, Tlapak, Herejk

připraveni: Smutný, Vébr, Bílý, Šipula

chyběli: Miko, Budský

trenér: F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174843
Dnes: 8
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz