Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » "Áčko" » Zápasy

7. kolo - I. A třída - I. A

publikováno 05.10.2015 (aktualizováno 10.10.2015)

Rumburk - SK Velký Šenov 1:0 (1:0)

Rumburk - SK Velký Šenov

1:0 (1:0)

SOBOTA: 3. 10. 2015

Rozhodčí:  Kuriljak, Doležal, Matas  Delegát: Tetřev

Diváci: 95

Branky: -----

ŽK: Čuda, Čurgali

ČK:

Před zápasem v Rumburku, bylo každému jasné kdo je v tomto utkání favoritem, Rumburk hrál na jaře ještě Krajský Přebor, Velký Šenov pouze I. B třídu. My jsme přesto chtěli domácí potrápit a nedat jim nic zadarmo.

Utkání samotné začalo za mírné převahy domácích, ale bez nějakých větších šancí. První příležitost si vytvořili hosté - Pavel Kurel, ale ve slibné příležitosti selhal. Domácí měli více míč na kopačkách, ale první střelu na branku vyslali až ve 44 minutě, kdy lehká střela Havla skončila hned v naší brance. Odpovědět mohl hned Pavel Kurel, ale jeho hlavička skočila vysoko nad brankou, proto se odcházelo do kabin za jednobrankového vedené domácích.

Druhý poločas začal Šenov s větším odhodláním, ale nějakou větší šanci si nedokázal vytvořit. Rumburku  od 70. minuty docházely fyzické síly a my jsme je začali v poli přehrávat. S přibývajícím časem se sice domácím otevírali okýnka k rychlým protiútokům, protože jsme se snažili hru více otevřít, ale branku nebezpečně neohrozili. Hosté se pořád snažili a dobývali branku domácích,ale větší příležitost si také nedokázali vytvořit. Za zmínku stojí jen unik dvojice Skyva a Čurgali, který ale nepochopitelně zastavil pomezní rozhodčí pro údajný ofsajd. Přesto jsme se málem dočkali vyrovnání, ale proti byl brankář T. Hadar, který konečky prstů vytáhl střelu Tlapáka, která směřovala ke vzdálenější tyči.

celkově k zápasu

Myslím si,že nevyhrálo lepší mužstvo, ale šťastnější. Možná kdyby jsme byli odvážnější a hlavně přesnější v zakončení, tak jsme se nějakého bodového zisku dočkali. Zápas, ale moc fotbalové krásy nepřinesl, byl to spíše boj mezi vápny a k vidění bylo mnoho nepřesných přihrávek. Tady jsme neměli co ztratit a mohli jen překvapit. Branku ale dokázali vstřelit jen domácí, a proto vyhráli asi zaslouženě.

Teď máme před sebou zápas pravdy,kdy hostíme poslední Křešice a musíme urvat tři body.

 

SESTAVA:

                                                    KYSELA

                           VÉBR     SNÁŠEL(C)      ČUDA     ŠIPULA

                            ČURGALI   PODHORA  MIKULA   KUREL PAVEL

                                           SKYVA     TLAPÁK

střídali: -----

připraveni: Müller

chyběli: Miko, ,Budský, Krejčí, Smutný, Herejk, Bílý, Jarábek

trenér: F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174277
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Junior Děčín
JUNIOR B - VELKÝ ŠENOV 5:0 (2:0)

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery