Úvod » "Áčko" » Zápasy

8. kolo - I. A třída - I. A

publikováno 12.10.2015 (aktualizováno 14.10.2015)

SK Velký Šenov - Křešice 2:0 (1:0)

SK Velký Šenov - Křešice

2:0 (1:0)

SOBOTA: 10. 10. 2015

Rozhodčí:  Doubek, Šmiíd, Mecl  Delegát: Davignon

Diváci: 60

Branky: -----

ŽK: ---

ČK:

Pro nás v důležitém zápase jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo FK Křešice. Zápas jsme začali aktivně a snažili se co nejdříve vstřelit branku. Šance jsme si vytvářeli, ale nebyli jsme schopni je proměnit. Hosté pozorně bránili a po zisku míče se snažili o rychlé protiútoky, na které jsme byli ale připraveni a včas je zastavili. Branky jsme se dočkali až ve 37. minutě, kdy dalekonosná střela Pavla Kurela skončila za zády hostujícího brankáře. To nás uklidnilo a do konce poločasu si vytvořili další šance, ale nebylo nám přáno je proměnit.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem přidat další branku a soustředit se na pozorné bránění. Ale vůbec se nám nedařila rozehrávka, kazili jsme i ty nejjednodušší přihrávky, které nás potom stáli hodně fyzických sil po ztrátě míče. Přesto jsme se do dalších šancí dostali a druhé branky se dočkali v 64 minutě, kdy Skyva s trochou štěstí proměnil svůj únik a stanovil konečný výsledek na 2:0.


celkově k zápasu

Zápas jsme vyhráli zcela zaslouženě, i když moc fotbalové krásy divákům určitě nenabídl, ale pro nás byly důležité tři body a tím jsme svůj úkol splnili. Skoré mělo být každopádně vyšší v náš prospěch, ale šance, které si vytvoříme, nejsme schopni dotáhnout do zdárného konce a potom se zbytečně v naší hře objevuje nervozita. Na tréninku střílíme z každé pozice a vše nám tam padá, ale v zápase nejsme schopni vše prodat a potom se zbytečně strachujeme o výsledek. Ale ve fotbale jsou důležité body a s tím pojedeme i k utkání do Hostovic,kde chceme bodovat.
 

SESTAVA:

                                                    JANDA

                           KREJČÍ     SNÁŠEL(C)      ČUDA     ŠIPULA

                            ČURGALI   PODHORA  ŠTASTNÝ   JARÁBEK

                                           SKYVA     MIKULA

 

střídali: Kurel Pavel, Tlapák, Herejk, Bílý

připraveni: Kysela, Vébr

chyběli: Miko, Budský, Smutný

trenér: F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174770
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery