Úvod » "Áčko" » Zápasy

10. kolo - I. A třída - I. A

publikováno 26.10.2015 (aktualizováno 29.10.2015)

SK Velký Šenov - Pokratice 2:0 (1:0)

SK Velký Šenov - Pokratice

2:0 (1:0)

SOBOTA: 24. 10. 2015

Rozhodčí: Lesňák, Javorek, Novotný  Delegát: Tetřev

Diváci: 75

Branky: Kopřiva, Skyva

ŽK: Šipula, Čuda

ČK:

V utkání na domácí půdě jsme přivítali silného a fotbalově zkušeného soupeře z Pokratic. Hosté přijeli s cílem u nás získat tři body a začátek utkání k tomu i napovídal. Byli aktivnější na míči a prvních dvacet minut bylo v jejich režii. Vytvořili si i brankové příležitosti, ale tam nás podržel brankář Janda. V druhé polovině poločasu jsme se osmělili i my a začali podnikat rychlé protiútoky. Nejdříve postupoval na branku sám Skyva, ale přestřelil a potom jasnou brankovou příležitost nedokázal proměnit Pavel Kurel, kdy z malého vápna netrefil prázdnou branku. Přesto jsme dočkali vedoucí branky, kdy si Kopřiva  všiml, že brankář hostí je hodně venku z branky a přesnou střelou pod břevno mu nedal šanci. Tím to výsledkem skončil i první poločas.

Druhý poločas začal aktivitou hostů, kteří se nechtěli smířit s tím, že by odjeli od nás bez bodového zisku, ale naráželi na naši  soustředěnou obranu. Postupem času se nám otvírali vrátka k rychlým kontrům, ale vždy nám chyběl ten moment překvapení a ve finální fázi jsme zbytečně kazili přihrávky. Pokratičtí se pořád snažili o vyrovnání, ale opět nás podržel brankář Janda. Ke konci zápasu se projevovala nervozita hostů a některými zbytečně tvrdými  zákroky na naše hráče se začalo utkání ubírat jiným směrem. Drama ke konci, ale nepřipustil Skyva, který přidal naší druhou branku po samostatném úniku, potom se zápas již jen dohrával a my jsme po závěrečném hvizdu mohli slavit hodně důležité vítězství.

celkově k zápasu

Začátek utkání moc nevypovídal, že by jsme mohli získat tři body, ale postupem času, se začala projevovat naše bojovnost a větší vůle po vítězství. Vytvářeli jsme si i brankové příležitosti a byli velkému favoritovi  více jak vyrovnaným soupeřem. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce, díky našemu nasazení i když hosté byli  fotbalovější. Pro nás to jsou hodně důležité body ale po průběhu celého zápasu i zasloužené !!

 

SESTAVA:

                                                    JANDA

                           KREJČÍ     SNÁŠEL(C)      ČUDA     ŠIPULA

                           MIKULA   KOPŘIVA  ČURGALI    KUREL PAVEL

                                           SKYVA     HEREJK

 

střídali: Kříž, Bílý, Bálek

připraveni: Kysela, Podhora

chyběli: Vébr, Budský, Smutný

trenér: F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174980
Dnes: 0
Online: 5

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery