Úvod » "Áčko" » Zápasy

12. kolo - I. A třída -I. A mužstvo

publikováno 09.11.2015

SK Velký Šenov - Lovosice B 0:1 pp (3:5)

SK Velký Šenov - Lovosice B

0:1 pp (3:5)

SOBOTA: 7. 11. 2015

Rozhodčí: Růžička, Plzák, Fencl  Delegát: Tetřev

Diváci: 60

Branky: -----

ŽK: Krejčí, Podhora, Šipula, Pánik

ČK:

Pro nás opět hodně  těžké utkání proti silnému soupeři z Lovosic. Hosté od začátku drželi míč na svých kopačkách a snažili se kombinací dostat před naší branku. My jsme na tyto situace byli, ale připraveni a snažili se včasným přistupování k soupeři těmto akcím zamezit. Přesto si Lovosice nějaké šance připravily, ale to byl připraven v bráně Kysela, který je vždy dokázal zlikvidovat. My jsme se do šancí dostávali také, ale ty největší, které měli na hlavě Tlapák a Pavel Kurel, nedokázal ani jeden usměrnit do branky.

Druhý poločas se naše hra zlepšila a hosté se před naší branku už tolik nedostávali . Hra se spíše odvíjela od vápna k vápnu a bylo k vidění hodně osobních soubojů. Největší šanci  měl na noze Mikula, ale brankář včasným vyběhnutím jeho příležitost zmařil. Další příležitost měl Šťastný, ale míč nedokázal usměrnit do branky. Ke konci zápasu měli hosté sérii rohových kopů , které jsme dokázali ubránit a tím došlo na pokutové kopy, ve kterých jsme bohužel úspěšný nebyli.

celkově k zápasu

V zápase jsme chtěli bodovat a to se nám s vypětím všech sil podařilo. Lovosice byli asi nejlepší mužstvo, se kterým jsme se na domácím hřišti utkali, proto je bod pro nás hodně cenný. Bylo to utkání hodně bojovné, ale né zákeřné. Jen škoda, že jsme nezvládli ještě penalty, ale to už je loterie. Sezona nám, ale ještě nekončí a k poslednímu zápasu zajíždíme do Šluknova, který je díky své zkušenosti a odehraným zápasům v I. A třídě v  tomto derby favoritem. My jim nic zadarmo nedáme a chceme v tomto utkání určitě bodovat!

 

SESTAVA:

                                                    KYSELA

                           KREJČÍ     SNÁŠEL(C)      ČUDA     KŘÍŽ

                           ŠŤASTNÝ   PODHORA  ČURGALI    KUREL PAVEL

                                           TLAPÁK     MIKULA

 

střídali: Pánik, Šipula

připraveni: Bílý, Bálek, Vébr, Smutný

chyběli: Jarábek, Herejk, Skyva

trenér: F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174980
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery