Úvod » "Áčko"

Hodnocení podzimní části - I. A mužstvo

publikováno 18.11.2015 (aktualizováno 05.12.2015)

Hodnocení podzimní části 2015/16 - I. A mužstvo

Hodnocení podzimní části - I. A mužstvo

Po velmi krátké letní přípravě nás čekalo něco nového a nepoznaného. Už od začátku jsme si byli všichni vědomi, že to budeme mít jako nováček v I. A třídě hodně těžké.

Museli jsme změnit organizaci hry a zapracovat na fyzických silách, což se nám celkem podařilo. V zápasech, ve kterých jsme nastupovali, nám to ze začátku trochu vázlo, ale postupem času si hráči začali na nový systém zvykat a přicházely i výsledky. Nakonec jsme po podzimní části soutěže obsadili 12. místo se ziskem 13 bodů a se skórem 20:25.

Nejlepším naším střelcem se stal  F. Skyva, kterého ale v posledních dvou zápasech přibrzdilo zranění. Kdo trochu pečlivě sleduje Šenovskou kopanou, tak určitě ví, že jsme farmou sousedního Vilémova, což nám ve většině utkání hodně pomohlo. Hráči, kteří za nás nastupovali vždy odvedli 100% výkon a stali se i oporami týmu. (Jen taková zajímavost v každém utkání za nás nastoupil alespoň jeden hráč a když se tak nestalo nezískali jsme ani bod). Proto byl i naším nejlepším hráčem zvolen Jakub Čuda, který nastupoval na pozici stopera a vždy dobře organizoval jak obranu, tak celé mužstvo.

Také je nutné přes zimu hodně zapracovat na doplnění kádru, protože každé mužstvo má ve svém středu 2-3 hráče, kteří jsou zkušený a to V. Šenov nemá a nemůže se pořád spoléhat na  Vilémov.

Zisk 13 bodů je málo, proto mě mrzí prohra v domácím utkání s V. Březnem, které jsme měli určitě vyhrát a také ztracené body v Libouchci. Naše nejlépe zvládnuté zápasy, v kterých jsme i zaslouženě vyhráli je utkání proti FK Junior Děčín (4:1), SK Sokol Pokratice (2:0), ale i proti Lovosicím (0:0). V  žádném zápase jsme neobdrželi červenou kartu a jen v jednom utkání jsme obdrželi čtyři a více karet.

Říká se, že podzim je pro nováčka soutěže těžký, ale jaro bude ještě těžší. Proto je nutné aby zimní přípravu absolvovali všichni hráči a tím se stali konkurence schopni ostatním soupeřům!

Na závěr bych chtěl poděkovat všem divákům, kteří na naše utkání chodili, všem sponzorům, kteří se podílí na chodu celého klubu a potom jmenovitě členům výboru panu Podhorovi, Medkovi a Pavlovi Müllerovi

a dalším..

Mužstvo dospělých by mělo mít teď pár týdnů pauzu, sejít by se mělo 12. prosince na předvánočním posezení .

Samotnou zimní přípravu by mělo začít v sobotu 9. ledna ve 14 hodin potom pokračovat, středa, pátek a sobota a to až do konce měsíce ledna.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří za V. Šenov nastoupili a také jim popřát do dalšího fotbalového života, který není vždy spravedlivý, tak jako i ten osobní hodně štěstí,ale hlavně hodně zdraví.

F. Dužár

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174960
Dnes: 1
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz