Úvod » "Áčko" » Zápasy

15. kolo - I. A třída - I. A mužstvo

publikováno 04.04.2016 (aktualizováno 11.04.2016)

FK Junior Děčín - SK Velký Šenov 3:0 (1:0)

FK Junior Děčín - SK Velký Šenov

3:0 (1:0)

Něděle: 3. 4. 2016

Rozhodčí: Sedláček, Karrmann, Kuriljak  Delegát: Herzina

Diváci: 80

Branky: -----

ŽK: Kaňkovský, Čuda, Snášel, Greňo

ČK:

Před zápasem, jsme měli problémy se sestavou, kdy z různých důvodů nám chyběli tři hráči a další dva (Čurgali a Páník) museli nastoupit i se zraněním. Proto jsme byli i rádi, že nám pomohli dorostenci a z Vilémova Kaňkovský s Jantačem, tím jsme dali dohromady alespoň základní jedenáctku.

Věděli jsme, že domácí dost posílili a obzvlášť na domácí půdě jsou hodně silní. My jsme se proto chtěli soustředit na pozornou obranu a vyrážet k rychlým protiútokům. Bohužel jsme hned ve 14. minutě neuhlídali Murdycha a ten střílí vedoucí branku Děčína. Po této brance, jsme začali kazit přihrávku a naše hra prostě nebyla dobrá. Domácí si vytvářeli šance, cale všechny jejich pokusy zlikvidoval brankář Hadar, který vychytal i Floriána, kterému chytil ve 36. minutě penaltu za „údajný“ faul na hráče domácích.  

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním se poprat o vyrovnání, začali jsme být pohyblivější a vytvářeli si i šance. Vyrovnání jsme se dočkali Vichtereyem, který se dostal přihrávku za stopera, postupoval sám na branku, a i když byl ve velkém vápně stažen za dres a zároveň podražen dokázal překonat domácího brankáře. Bohužel jediný kdo toto neviděl, byl hlavní rozhodčí, který viděl faul našeho hráče a tuto situaci zcela záměrně otočil. Od té doby bylo pomalu po zápase a na našich hráčích byla vidět velká nespravedlnost a nedokázali se již dostat do potřebného tempa. Děčín potom přidal Horákem a Gahérem další dvě branky. My jsme si také ještě nějakou šanci vytvořili, bohužel jsme nebyli dost důsledný v jejich zakončení. V  87. minutě za stavu 3:0 pro domácí byl ve vápně falouván Greňo a my jsme měli  mít alespoň šanci na čestný úspěch, kdy měl být nařízen pokutový kop, kdo ale tuto situaci opět neviděl, byl hlavní rozhodčí i když mu jí signalizoval jeho asistent. Tím také zápas skončil.

Celkově k zápasu

I přes potíže se sestavou jsme chtěli v Děčíně uspět, ale to se nám bohužel nepodařilo. Domácí byli fotbalovější, dobře kombinovali a celkově byli lepší. Na nás se projevila velká nespravedlnost, kdy rozhodčí ovlivnil záměrně výsledek zápasu za stavu 1:0 pro domácí, kdy buď měla být uznána naše branka anebo nařízen pokutový kop a hráč domácích vyloučen. Přesto musím uznat kvalitu Děčína, který určitě na domácí půdě rozdávat body nebude.

 

S E S T A V A: 

Hadar

Jantač,Snášel,Čuda,Greňo

Pánik,Podhora,Čurgali Hejl,

Vichterey,Kaňkovský

 

střídali: Vébr, Fučík,Smejkal

připraven: Kysela

branky:

omluveni: Krejčí, Šipula,Kříž

zranění: Bálek, Skyva, Kurel Pavel

 

 

 

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174970
Dnes: 6
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery