Úvod » "Áčko" » Zápasy

16. kolo - I. A třída - I. A mužstvo

publikováno 11.04.2016 (aktualizováno 15.04.2016)

SK Velký Šenov - FK Jílové - 1:4 (1:2)

SK Velký Šenov - FK Jílové

1:4 (1:2)

 

SOBOTA: 9. 4. 2016

Rozhodčí: Červený, Matys, Mareš  Delegát: Sieber

Diváci: 60

Branky: Jantač

ŽK: Jantač

ČK:

 

Opět museli nastoupit hráči, kteří nejsou zdravotně fit a jelikož je to na klíčových pozicích,tak se to projevuje na naší hře. Jílové hraje v pohodě a má velmi kvalitní tým. Přesto jsme je chtěli na domácí půdě potrápit a pokusit se získat nějaký ten bod. Bohužel hned v 10 minutě jsme udělali chybu a hosté se ujímají lehce vedení, druhou branku jsme obdrželi po rychlém protiútoku Kurtyho, který míč naservíroval přesně Červenkovi a ten se již nemýlili. Do poločasu jsme dokázali snížit a to když se trefil Jantač po dobře zahrané standartní situaci.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem o vyrovnání,hru jsme trochu otevřeli,ale Jilové nás hned potrestalo,když zvyšuje svůj náskok opět na rozdíl dvou branek. Po té musíme střídat našeho zraněného brankáře Hadara, který při zákroku naráží kolenem do tyče. Jilové si už svými zkušenostmi nepřepustilo žádné drama a své vítězství si již pohlídalo.

 

S E S T A V A:

Hadar

Krejčí,Snášel,Podhora,Greňo

Jantač,Čurgali Hejl,Kříž

Vichterey,Pánik

 

střídali : Vébr, Verner, Herejk,Kysela

připraven: Adámek, Smejkal

omluveni :  Šipula

zranění : Bálek, Skyva, Kurel Pavel

 

Celkově k zápasu

Víme jaké jsou naše možnosti a s tím chodíme také do zápasu. Jilové se u nás projevilo jako velmi kvalitní mužstvo,které dokáže potrestat jakoukoliv naší chybu. My se na vstřelení branky strašně nadřeme.

Hodně se projevuje absence zraněných hráčů, kteří byli součástí týmu na podzim. Někteří kluci musí nastoupit i s nedoléčeným zraněním a vydrží v plném nasazením tak první poločas, přesto si jejich přístupu velmi vážím. Naše situace v boji o záchranu je vážná,ale určitě se nevzdáváme,budeme všichni bojovat až do konce !!

PS: I v těchto chvílích se snažíme do našeho týmu zapojit naše nadějné mladé dorostence,kteří nám hodně pomáhají a za to jim patří velké dík.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174827
Dnes: 57
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery