Úvod » "Áčko" » Zápasy

18. kolo - I. A třída - I. A mužstvo

publikováno 25.04.2016 (aktualizováno 01.05.2016)

SK Velký Šenov - FK Libouchec 1:1 (0:1) - (penalty 1:2)

SK Velký Šenov - FK Libouchec 

1:1 (0:1) - (penalty 1:2)

SOBOTA: 24. 4. 2016

Rozhodčí: Vlk, Budský, Dušík  Delegát: Habal

Diváci: 65

Branky: Herejk

ŽK: Krejčí, Čurgali,Snášel, Šipula

ČK:

 

Dnes jsme se konečně sešli pomalu kompletní, kdy nám chyběl jen pracovně vytížený Greňo. A tím jsme se chtěli poprat o co nejlepší výsledek, přesto, že proti nám stál hodně silný soupeř z Libouchce, který přes zimu hodně posílil a na jaře když byl kompletní neztratil ještě ani bod a svým soupeřem nastřílel ve třech zápasech 10 branek.

Začátek utkání se nám, ale vůbec nepodařil a po nešťastném faulu se hosté ujímají vedení, kdy nařízenou penaltu proměňuje Černohorský. Tento brzký stav utkání nás dostal do útlumu, soupeř držel míč na svých kopačkách, ale do brankových příležitostí se nedostával. My jsme podnikali rychlé protiútoky, ale byli jsme málo důrazní v jejich zakončení, proto se do kabin odcházelo za vedení hostů 1:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se pokusíme co nejdříve vyrovnat, byli jsme aktivnější a vytvářeli si i brankové příležitosti. Vyrovnání jsme se dočkali v 54. minutě, kdy svoji šanci proměnil Herejk. Po té se hra opět vyrovnala a náznak šancí si vytvářeli obě mužstva, ale ani jedno nebylo v nich úspěšné. Hosté vycítili svoji šanci v 78 minutě kdy byl vyloučen po druhé žluté kartě J. Čurgali, ale do nějaké brankové příležitosti se vůbec nedostali. Naopak jsme to byli my, kdo mohl jít do vedení, ale nepodařilo se nám proměnit pokutový kop, kdy po faulu na Šipulu , R. Vichterey vysoko přestřelil. Své zaváhání mohl napravit ještě v poslední minutě, kdy postupoval sám na brankáře, ale ten ho bohužel vychytal. Tím také zápas skončil a následoval penaltový rozstřel, v kterém plusový bod získal Libouchec.

Sestava: 

Hadar

Krejčí,Snášel,Podhora,Kříž

Jantač, Hejl, Čurgali, Buryánek

Herejk,Vichterey

Střídali : Šipula za Herejka, Bálek za Krejčího, Adámek za Jantače

Připraveni : Vébr, Verner, Kysela

Omluveni: Skyva, Kurel Pavel, Greňo,

 

Celkově k zápasu :

I když se pro nás od začátku zápas nevyvíjel dobře, dovolím si říct, že jsme dnes měli získat tři body. Vítězství nás stálo naše neproměňování šancí. Soupeř za celý zápas vystřelil 2 x na branku (jednou z penalty a jednou ze hry), přesto si odváží bod za remízu a plusový za výhru na pokutové kopy. Na hráčích bylo vidět po zápase velké zklamání. Je ale dobře, že bojujeme až do konce a i když to bude těžké, žádnému soupeři nedáme nic zadarmo a o záchranu se ještě porveme.

Ve hře je ještě dost bodů.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 175104
Dnes: 5
Online: 7

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery