Úvod » "Áčko" » Zápasy

20. kolo - I. A třída - I. A mužstvo

publikováno 09.05.2016 (aktualizováno 13.05.2016)

SK Velký Šenov - FK Rumburk - 1:4 (1:3)

SK Velký Šenov - FK Rumburk 

1:4 (1:3)

 

SOBOTA: 30. 4. 2016

Rozhodčí: Mareš, Červený ,Sabo Delegát: Šimeček

Diváci: 110

Branky: Verner

ŽK: Hadar, Herejk, Kysela

ČK:---

 

Za krásného počasí jsme hostili velmi zkušený tým z nedalekého Rumburka, který ještě loni hrál KP a trochu nepochopitelně se teď nachází  v I. A třídě uprostřed tabulky. Zápas pro domácí nezačal dobře hned v 5. minutě inkasují branku z hlavy Pokorného po rohovém kopu Havla. Tato branka hosty nabudila a druhé branky se dočkali v 11. minutě po chybě Radka V.. Aby tomu nebylo konec o osudu zápasu rozhodl gól hned ve 13. minutě, který byl v pořadí třetí, ale každý kdo byl na hřišti věděl že byl neregulérní Nemusíme mít rozhodcovské zkoušky, ale každý ví, že když je hráč v době přihrávky za brankářem, který je i hráčem posledním jedná se o jasné postavení mimo hru. Tahle situace domácí hodně rozlítila a trenér měl co dělat aby své hráče uklidnil a nenásledovala nějaká červená karta. Po té se hra už uklidnila a i domácí začali vystrkovat ,,růžky,, Zasloužené branky se dočkali ve 31. minutě, kdy svůj unik proměnil David Verner.

Druhý poločas už nenabídl moc fotbalovosti. Rumburk se soustředil na udržení výsledku a domácí tím naráželi na soustředěnou obranu. Za zmínku stojí pár standartních situací, kteří si Šenovští vypracovali, ale nebyli důrazní v jejich zakončení a také čin fair play, kdy si velkého potlesku od všech domácích diváku vysloužil hostující nejlepší hráč na hřišti Patrik Havel, který nařízený přímý volný kop před Šenovským velkým vápnem úmyslně zakopl za pomezní čáru, protože nikdo nevěděl proč rozhodčí předcházející souboj Snášela s hostujícím útočníkem posoudil jako faul. Čtvrtou branku přidal Rumburk už když se blížil konec zápasu a domácí hráli již jen na tři obránce vrhli vše do útoku.

 

Sestava: 

Hadar

Snášel, Bálek, Vichterey, Vébr

Fučík, Hejl, Čurgali, Herejk

Adámek, Verner

 

Střídali : Kysela za Bálka

Připraveni :

Chyběli: Šipula, Greňo, Kříž, Pánik, Podhora, Krejčí, Skyva, Kurel Pavel

 

Hodnocení trenéra:

Když jsem se podíval jaké hráče mám dnes na toto utkání k dispozici a v základní sestavě nastupují čtyři 16-17 letý dorostenci, nevěřil jsem že můžeme odehrát s Rumburkem v poli vyrovnanou partii, kde byl vidět rozdíl což je i samozřejmé, tak to bylo v útočné fázi, kde nám chyběl důraz a moment překvapení. Ale po skončení tohoto duelu nemám vůbec žádné obavy o budoucnosti fotbalu v Šenově. Jestli to bude v I. A třídě nebo v I. B třídě není momentálně zas až tak důležité o naší teoretické šanci na záchranu se nejspíš rozhodne již v příštím utkání, kdy zajíždíme do Křešic. Stínem zápasu bylo jeho řízení hlavním rozhodčím, který utkání vůbec nezvládl a hlavně těžší zranění našeho brankáře Tomáše Hadara, který si již v 10. minutě natrhl stehenní sval, přesto tento duel dochytal až do konce.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174973
Dnes: 9
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz