Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » MEMORIÁL PEPY KOCKA » 15. ročník - 2016

15. ročník Memoriálu Josefa Kocka - výsledky

publikováno 07.07.2016 (aktualizováno 14.07.2016)

Mužstvo Kádě 5000, po 6 letech v řadě, letos nevyhrálo...

15. ročník Memoriálu Josefa Kocka

Patnáctý ročník turnaje v malé kopané byl ve znamení změn. Vrátil se na konec fotbalové sezóny, respektive kvůli turnaji ve Šluknově byl přesunutý ještě o týden dále na sobotu 2. července. Počasí ukázalo obě své strany. Ráno, kdy měli poprvé svůj turnaj nejmladší naděje, bylo krásné slunné počasí a pro změnu odpoledne, kdy byl klasický turnaj, hned od začátku pršelo.

Změna byla letos i u hrací plochy. Poprvé se hrálo na hlavním hřišti, které připravovali hlavní organizátoři Marek Klofáč, Radek Salač a František Skyva. S nalajnováním tří hřišť pomohl, jako každý rok, Petr Chalánek a s postavením stanu pro diváky pomáhal pan Smutný, Miroslav Zbončák a Petr Sivák.

Na 15. ročník se prezentovalo šest týmů mladších přípravek a deset týmů "dospělých".

Turnaj mladších přípravek se zúčastnili mužstva Velký Šenov, Jiříkov, Krásná Lípa, Šluknov, Varnsdorf "A" a Varnsdorf "B". Hrálo se systémem každý s každým na dvě kola, první kolo se hrálo 1x15 a druhé 1x10 minut. A od začátku bylo na co koukat! Nejmladší naděje předváděli velmi pěkný fotbal.

Jako nejlepší hráč byla vyhlášena Terezka Hlávková ze Šluknova, nejlepší střelec byl Jiří Vorel z Velkého Šenova a nejlepší brankař Matyaš Berný z Krásné Lípy.

Turnaj s přehledem vyhrál Velký Šenov s plným počtem bodů a skóre 70:4, na druhém místě skončil Šluknov a třetí byla Krásná Lípa. Všichni účastníci dostali pěkné ceny a určitě se těší na příští rok.

 

Týmy na "dospělý" turnaj byli nalosovány v pátek do dvou tabulek, z každé tabulky postupovaly čtyři týmy do vyřazovacího pavouka. Hrací doba bylo 2x10 minut, na kterou dohlíželi a řídili ji delegovaní rozhodčí – pánové Budský Václav starší, Budský Václav mladší a Pöschko Jaroslav. Celý turnaj znovu dirigoval Radek Janeba.

Nejlepším střelcem se stal Jiří Kopřiva s týmů Pajďáků s  21 góly. Nejlepší brankař byl vyhodnocen Václav Kysela s týmu AC Kino 2009 a nejlepší hráč Tomáš Knížek z mužstva Waldagang. Letos skončil na třetím místě tým Kádě 5000, druhé místo obsadilo mužstvo Waldagang a vítězem se stalo mužstvo Pajďáků.

Mimo hřiště se o žíznivé a hladové hráče i diváky starali manželé Chudobovi a manželé Šimkovi. Kterým vděčíme za to, že nikdo neumřel hladem natož žízní...

Výsledky:

1. Pajďáci

2. Waldagang

3.  Kádě 5000

4. Number one

5. AC Kino 2009

6. Šluknoff

7. TÝPEK

8. Ching Jang Dung

9. Staskyho Ladies dream team

10. Nalezenci

 

Večer v rámci 15. ročníku Memoriálu Josefa Kocka vystoupila na hřišti skupina Nová škola.

Děkujeme panu Karlu Salačovi a panu Josefu Dědíkovi, za pomoc s oslovením sponzorů, bez kterých se v této době žádná akce neobejde. 

SK Velký Šenov DĚKUJE těmto sponzorům, kteří finančně nebo hmotně přispěli na
15. ročník Memoriálu Josefa Kocka: 

Nepomucký Jiří, Malý Karel st., Malý Pavel st., Bistro-Ilona Chmelíková, Autoservis Skukálek Milan, Stavebniny Zdenek Zatočil, Zámečnictví-Kovovýroba - Pavel Šťastný, OK-Form Kubička Václav, Uchytil Miroslav, Hoť Vladimír, Lesnictví Klofáč-Záhorka, Město Velký Šenov, Tesárková Pavlína, Potraviny Hanička, Žák Ladislav, Fojt Ladislav, Buben Petr, Mudr. Englerová Markéta, Železárny Velký Šenov, Plaston Šluknov, Phany Market, Mikov Mikulášovice, JOMA sport Ostrava, Restaurace KINO Velký Šenov, Květinka-Růžičková Zbigniewa, Květinka-Karin

 

Všem hráčům, hráčkám a divákům děkujeme a těšíme se na vás při dalších sportovních i kulturních akcích!!!

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174769
Dnes: 5
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz