Úvod » "Áčko" » Zápasy

3. kolo - I. B třída - I. A mužstvo

publikováno 12.09.2016 (aktualizováno 15.09.2016)

Boletice - Velký Šenov 5:3 (1:2)

TJ Spartak Boletice – SK Velký Šenov

5:3 (1:2)

 

Sestava Velkého Šenova: Tesař – Fučík, Podhora, Bálek, Kříž – Vébr, Kozák, Zbončák, Smejkal – Pánik, Vichterey.

Střídání:       46. minuta  Skyva za Vébra, 68. minuta Toman za Smejkala, 84. minuta Bílý za Zbončáka, 90. minuta Zdráhal za Vichtereye

Chyběli:       Malý, Rubanický, Miko, Obergruber (všichni zranění), Hejl (stále v řešení), Šipula (neomluven), Werner, Adámek (???)

Průběh zápasu:

 

Začátek utkání byl velmi opatrný z obou stran. Domácí začali postupně přebírat iniciativu, nicméně první branku utkání vstřelil ve 13-té minuté Radek Vichterey, který využil chybu v obraně domácích a brejkovou situaci s přehledem vyřešil střelou k pravé tyči domácí branky - 0:1.

Za další minutu získal dobrým napadáním ve vápně soupeře ztracený míč Honza Pánik a krásným centrem našel hlavu Radka Vichtereye, který nekompromisně zavěsil – 0:2.

Díky vedení jsme se v úmorném vedru snažili soustředit na kvalitní defenzivu a vyrážet k rychlým brejkům. Po jedné takto sehrané situaci se řítil sám na domácího brankáře Radek Vichterey, rozhodčí bohužel nesprávně odmával ofsajdové postavení.

Ve 25-té minutě domácí zahrávali jednu z nespočet standardních situací, naše obrana nedůrazně odvrátila centr k hranici šestnáctky přímo na nohu domácího kanonýra Rohlíčka a ten krásnou ranou z voleje snížil – 1:2.

Zbytek poločasu se odehrával zejména ve středu hřiště, bez výrazných šancí. Až přišla 45-tá minuta, kdy postupoval Roman Smejkal ze strany sám na domácího brankáře, rozhodl se pro pěkné fotbalové řešení, ale jeho dloubáček skončil pouze na tyči domácí branky.

Začátek druhého poločasu byl zejména urputným bojem a střed hřiště. Snažili jsem se pečlivě bránit a vyrážet do rychlých protiútoků. V 55-té minutě se podařilo přehrát domácí sestavu a Honza Pánik postupoval do vápna domácích, kde byl sražen k zemi a rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Radek Vichterey, ale jeho přízemní střela skončila těsně vedle branky. To se nakonec bohužel ukázalo jako důležitý okamžik zápasu.

Z následného protiútoku totiž nešikovně fauloval ve vápně Jakub Bálek a penalta se kopala i na druhé straně. Tu domácí Znojemský s přehledem proměnil a srovnal stav zápasu na 2:2.

O minutu později poslal Milan Kozák do brejku opět Honzu Pánika, ten prostřelil domácího brankáře a dostal nás opět do vedení 2:3.

Domácím se bohužel podařilo i na tento gól rychle odpovědět a v 61 minutě dokázali opět vyrovnat. Chystali jsme se k odkopu od naší branky, když rozhodčí nesmyslně ukázal na značku rohového kopu. Po jeho rozehrání jsme opět nedůrazně odvrátili míč na velké vápno, kde si ho zpracoval opět Rohlíček a pěknou střelou k tyči vyrovnal 3:3.

Podařilo se nám celkem rychle opět získat mírnou herní převahu, která vyústila ve stoprocentní šanci Fandy Skyvy. Ten převzal míč přesně do běhu, zbavil se na hranici vápna dvou obránců a tvrdou křížnou střelou trefil pouze tyč domácí branky. Velká škoda.

Z následné akce se opět kopal roh proti naší brance, který si tísněn několika domácími hráči srazil nešťastně do vlastní branky brankář Tesař 3:4.

Nezbylo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku. Podařilo se nám vytvořit si další dvě obrovské příležitosti, ale jak Honza Pánik, tak 5 minut před koncem Fanda Skyva své šance neproměnili. Z následných brejků do naší obrany si samozřejmě vytvářeli gólové šance i domácí, ale Jarda Tesař nás několika skvělými zákroky držel stále ve hře. 

V 90-té minutě, kdy už jsme opravdu všechny síly vrhli do posledního útoku, postupovali dva domácí hráči na samotného brankáře a střelou do prázdné branky uzavřeli skóre na 3:5.

 

Nezbývá nic jiného než konstatovat, že jsme si v tomto zápase rozhodně nezasloužili prohrát. Bohužel fotbal se hraje na chyby a branky a těch chyb jsme vyprodukovali více, než jsme byli schopni střelit gólů. Pokud ale budeme předvádět stejnou bojovnost a přidáme k tomu klid v koncovce a zejména zkvalitníme obranou hru, bez individuálních chyb, musí ke zlepšení výsledků jednoznačně přijít.

Věřím, že už v dalším utkání v derby doma se Šluknovem

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174272
Dnes: 2
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Junior Děčín
JUNIOR B - VELKÝ ŠENOV 5:0 (2:0)

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz