Úvod » "Áčko" » Zápasy

4. kolo - I. B třída - I. A mužstvo

publikováno 19.09.2016 (aktualizováno 22.09.2016)

SK Velký Šenov – SK Šluknov 1:3 (0:1)

SK Velký Šenov – SK Šluknov

1:3 (0:1)

 

Sestava Velkého Šenova:  Smutný – Vébr, Vichterey, Bálek, Kříž – Werner, Kozák, Zbončák, Pánik – Skyva, Rajsner.

Střídání:       46 minuta  Adámek za Rajsnera, 65 minuta Bílý za Wernera, 80 minuta Toman za Pánika, 86 minuta Zdráhal za Kozáka

Chyběli:              Malý, Rubanický, Miko, Smejkal, Fučík, Hejl, Obergruber (všichni zranění), Podhora (zaměstnání)

 

Průběh zápasu:

První poločas se na těžkém terénu odehrával zejména v osobních soubojích ve středu hřiště bez vyložených brankových příležitostí. Hosté, přeci jen o něco fotbalovější, drželi míč na svých kopačkách častěji a povedenou kombinací se dostávali do náznaků šancí. My jsme se snažili hrát poctivě směrem dozadu a  chtěli jsme být nebezpeční z rychlých brejků zejména po stranách hřiště. Bohužel zejména díky velkému množství nepřesných přihrávek a zbytečných ztrát míče jsme nedokázali udržet míč déle na svých kopačkách a dostávali se tak postupně pod tlak.  

Jediná branky prvního poločasu padla ve 39-té minutě utkání do naší sítě. Hosté využili díry ve středu naší obrany a pohlednou kombinací se dostal Mládek sám před brankáře Smutného a efektně zakončil 0:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s úmyslem déle držet míč na svých kopačkách a konečně si vytvořit nějaké střelecké příležitosti.

Bohužel se opakovala situace z minulého utkání. Úplně zbytečný faul u postranní čáry znamenal ve 47-mé minutě standardní situaci, po které jsme nechali hlavičkovat na zadní tyči úplně volného Svobodu a úplně volný Hajduk dorazil míč pohodlně do prázdné branky 0:2.

Za další 2 minuty vykřesal naději povedeným kopem ze standardní situace Radek Vichterey, který trefil s pomocí teče brankáře hostí levý horní roh branky a snížil na 1:2.

Snažili jsme se nadále o vyrovnání, ale bohužel jsme se již nedostali do žádné vyložené brankové příležitosti. Nebyla síla na to, abychom v oslabené sestavě vývoj utkání otočili.

Naopak z rychlých protiútoků do částečně otevřené obrany udeřili hosté potřetí. Přihrávku za naší obranu v 81 minutě proměnil opět Mládek 1:3.

Za další 2 minuty měli hosté příležitost kopat pokutový kop, který ale brankář Smutný zneškodnil.

Bohužel se nám nepodařilo ani ve druhém domácím zápase sebrat body. Nezbývá než bojovat dál a věřit, že s uzdravením našich hráčů přijdou zápasy, kdy budeme body získávat také my.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174272
Dnes: 2
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Junior Děčín
JUNIOR B - VELKÝ ŠENOV 5:0 (2:0)

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery