Úvod » MEMORIÁL PEPY KOCKA » 16. ročník - 2017

16. ročník Memoriálu Josefa Kocka

publikováno 26.06.2017 (aktualizováno 27.07.2017)

16. ročník Memoriálu Josefa Kocka + 2.ročník starší přípravka

16. ročník Memoriálu Josefa Kocka + 2. ročník starší přípravka

Šestnáctý ročník turnaje v malé kopané nastartoval letní turnajovou sezónu. Počasí letos přálo jak našim nejmladším nadějím, tak následně dospělým.

Tak jako loni se hrálo na hlavním hřišti, které připravovali hlavní organizátoři Radek Salač, Marek Klofáč, František Skyva a Václav Fišer. S postavením stanu pro diváky, který nám půjčilo město Velký Šenov, pomáhal Josef Jelínek a Petr Sivák.

Na 16. ročník se prezentovalo šest týmů starších přípravek a třináct týmů "dospělých".

Turnaj mladších přípravek se zúčastnili mužstva Velký Šenov, Lipová, Dolní Poustevna, Šluknov, Varnsdorf "A" a Varnsdorf "B". Hrálo se systémem každý s každým na dvě kola, první kolo se hrálo 1x10 a druhé 1x8 minut. A od začátku bylo na co koukat! Nejmladší naděje předváděli velmi pěkný fotbal.

V pauze mezi koly byly pro malé fotbalisty připraveny dovednostní soutěže - slalom mezi kužely a střelba na přesnost.

Nejlepší hráč byl vyhlášen David Horst Šos, nejleší střelec byl David Grafek a nejlepší brankař Jakub Hauser.

Turnaj s přehledem vyhrál Varnsdorf "A" před druhým Šluknovem. Třetí místo obsadila Dolní Poustevna. Bramborová medaile zbyla na Velký Šenov a následoval Varnsdorf "B" a Lipová. Všichni účastníci dostali pěkné ceny a určitě se těší na příští rok.

 

Týmy na "dospělý" turnaj byli nalosovány v pátek do dvou tabulek, z každé tabulky postupovaly čtyři týmy do vyřazovacího pavouka. Hrací doba byla 1x10 minut, na kterou dohlíželi a řídili ji delegovaní rozhodčí. Celý turnaj měl opět ve své režii Radek Janeba.

Nejlepším střelcem se stal Pavel Vomáčka s týmů SK Plaston Šluknov s  10 góly. Nejlepší brankař byl vyhodnocen Jiří Hofman z FC Pivo a nejlepší hráč Radek Vichteray z mužstva AC Kino. Letos opět skončil na třetím místě tým Kádě 5000, druhé místo obsadilo mužstvo SK Plaston Šluknov a vítězem se stalo mužstvo FC Pivo.

Mimo hřiště se o žíznivé a hladové hráče i diváky starala rodina Jelínků s pomocí Petra Stokláska. Těmto vděčíme za to, že nikdo neumřel hladem ani žízní. Děkujeme.

Výsledky:

1. FC Pivo

2. SK Plaston Šluknov

3.  Kádě 5000

4. AC Kino 2009

5. Pajďáci

6. Flashboys

7. BVB Království

8. Dorost 2017

9. Krásnolipský válec

10. Ruská Sborná

11. TÝPEK

12. Bonbónci

13. Jeleni

 

Mimojiné se také na tomto memoriálu již tradičně pořádá sbírka na školku ve Velkém Šenově. Letos se vybralo 2257 Kč a tato částka byla zakulacena na 3000 Kč a předána ředitelce školky.

Večer v rámci 16. ročníku Memoriálu Josefa Kocka vystoupila na hřišti skupina Nová škola.

Děkujeme za půjčení branek z Lipové a panu Rálišovi za jejich přepravu!

Děkujeme panu Karlu Salačovi a panu Josefu Dědíkovi, za pomoc s oslovením sponzorů, bez kterých se v této době žádná akce neobejde. 

SK Velký Šenov DĚKUJE těmto sponzorům, kteří finančně nebo hmotně přispěli na
16. ročník Memoriálu Josefa Kocka: 

Železárny Velký Šenov, Město Velký Šenov, Mudr. Englerová Markéta, Jiřinec - FSEJ sro. Vilémov, Zámečnictví-Kovovýroba - Pavel Šťastný, Žák Ladislav, Jana Šlachtová - Hračky, Uchytil Miroslav, Hoť Vladimír, OK-Form - Kubička Václav, Potraviny Hanička, Lesnictví - Marek Klofáč, Nepomucký Jiří, Malý Karel st., Tesárková Pavlína, Elektro Fojt, Stavebniny Zatočil, Phany Market, K+D Dvořák Dalibor, Zdravotnické potřeby Varnsdorf, Lesnictví Záhorka, JOMA Ostrava, Plaston Šluknov, pan Buben, Restaurace Kino Velký Šenov, Restaurace U Jelena Velký Šenov, Květinka Růžičková Zbigniewa, Květinka KARIN, K-Okna - Kirchberger Karel.

 

Všem hráčům, hráčkám a divákům děkujeme a těšíme se na vás při dalších sportovních i kulturních akcích!!!

Obrázky k článku

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174980
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz