Úvod » MEMORIÁL PEPY KOCKA » 17. ročník - 2018

17. ročník Memoriálu Josefa Kocka

publikováno 18.06.2018 (aktualizováno 26.08.2018)

17. ročník Memoriálu Josefa Kocka + 3. ročník starší přípravka

17. ročník Memoriálu Josefa Kocka + 3. ročník starší přípravka

Sedmnáctý ročník turnaje v malé kopané, 16. června 2018, opět nastartoval letní turnajovou sezónu. Počasí bylo pro fotbalisty i pro diváky velmi příjemné.

Hrálo se na hlavním hřišti, které připravovali hlavní organizátoři Radek Salač, Marek Klofáč, Roman Smejkal a Václav Fišer. S postavením stanu, který nám půjčilo město Velký Šenov - stejně jako stoly a lavice, pomáhali Zdeněk Kocek a Robert Klofáč. Nejen s natahováním nových sítí na brány pomáhal Jiří Podhora a Petr Chalánek.

Na 17. ročník se prezentovalo osm týmů starších přípravek a jedenáct týmů "dospělých".

Turnaj mladších přípravek se zúčastnili mužstva Velký Šenov "A", Velký Šenov "B", Lipová, Jiříkov, Šluknov, Varnsdorf, Děčín "A" a Děčín "B". Hrálo se ve dvou skupinách 1x10 minut a podle umístění ve skupině byla mužstva nasazena do pavouka. 

V pauze mezi tabulkami a pavoukem bylo pro malé fotbalisty připraveno ledové občerstvení v podobě nanuků a pak dovednostní soutěže. Dovednostní soutěže vyhrál tým Velkého Šenova "B" a byl po zásluze oceněn.

Nejlepší hráč byl vyhlášen Jakub Sokol (Šluknov), nejleší střelec byl Samuel Brtinský (Varnsdorf) a nejlepší brankařka Šárka Svobodová (Velký Šenov "A").

Turnaj vyhrál Varnsdorf před druhým Šluknovem. Třetí místo obsadil Jiříkov. Bramborová medaile zbyla na Děčín "A" a následoval Velký Šenov "A", Lipová, Děčín B a Velký Šenov "B". Všichni účastníci dostali pěkné ceny a určitě se těší na příští rok.

 

Týmy na "dospělý" turnaj byli nalosovány v pátek do dvou tabulek, z každé tabulky postupovaly tři týmy do vyřazovacího pavouka, přičemž o poslední čtvrté postupující místo si zahrály týmy ze čtvrtých a pátých míst. Hrací doba byla 1x12 minut, na kterou dohlíželi a řídili ji, dopoledne dva a odpoledne tři, delegovaní rozhodčí. Průběh odpoledního turnaje řídil Roman Smejkal.

Nejlepším střelcem se stal Václav Fišer z týmu Kádě 5000. Nejlepší brankař byl vyhodnocen Michal Plevka z týmu Jeleni a nejlepší hráč byl Ondřej Kramer z mužstva La familia. Letos opět skončil na třetím místě tým Kádě 5000, druhé místo obsadilo mužstvo Jeleni a vítězem se stalo mužstvo La familia.

Mimo hřiště se o žíznivé a hladové hráče i diváky starala rodina Jelínků s pomocí Petra Stokláska, Matěje Stokláska a paní Nozarové. Děkujeme.

Výsledky:

1. La familia

2. Jeleni

3.  Kádě 5000

4. Pajdavý TÝPEK

5. FC Pivo

6. AC Kino 2009

7. Darebáci

8. FC Nekopnem si

9. Roma Varnsdorf

10. Divočáci

11. Šlehadla

 

Mimojiné se také na tomto memoriálu již tradičně pořádá sbírka na školku ve Velkém Šenově. Letos se vybralo 1700Kč

Večer v rámci 17. ročníku Memoriálu Josefa Kocka vystoupila na hřišti skupina Nová škola.

Děkujeme za půjčení branek z Lipové (Plaston Šluknov a pan Brinda) a panu Jaroslavu Rálišovi za jejich přepravu!

Ceny na individuální ocenění jednotlivců - nejlepší hráč, brankař, střelec a ocenění prvního místa dodala firma JOMA sport Ostrava.

Děkujeme panu Karlu Salačovi, za pomoc s oslovením sponzorů, bez kterých se v této době žádná akce neobejde. 

SK Velký Šenov DĚKUJE těmto sponzorům, kteří finančně nebo hmotně přispěli na
17. ročník Memoriálu Josefa Kocka: 

Železárny Velký Šenov, Město Velký Šenov, Lesnictví - Marek Klofáč, Miroslav Uchytil, JOMA sport Ostrava, Karel Malý st. + ml., Kadeřnictví Pavlína Tesárková, Vladimír Hoť a syn, Stavebniny Zatočil, Domácí potřeby - Jiří Fojt, Václav Kubička - OK-FORM, Lesnictví Záhorka, Jiřinec FSEJ s.r.o. Vilémov, Zámečnictví P. Šťastný, Bistro Ilona Chmelíková, Jiří Nepomucký, Autoservis Skukálek, Masáže Müllerovi, Jana Šlachtová - Barvy, laky, Ladislav Žák, K - okna - Karel Kirchberger, Květinka Růžičková Zbigniewa, Restaurace U Jelena, Restaurace Kino Velký Šenov, Plaston Šluknov, Petr Buben

 

Všem hráčům, hráčkám a divákům děkujeme a těšíme se na vás při dalších sportovních i kulturních akcích!!!

Obrázky k článku

Kategorie: fotbal

Návštěv: 174975
Dnes: 2
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz