Úvod » MEMORIÁL PEPY KOCKA » 19. ročník - 2021 - žákovský turnaj (max 2008)

19. ročník Memoriálu Josefa Kocka

publikováno 26.06.2021 (aktualizováno 07.07.2021)

Akce podporována ČUS - Sportuj s námi

19. ročník Memoriálu Josefa Kocka 

Za úmorného počasí, kdy teploměr přesahoval většinu času turnaje 30°C, pořádal SK Velký Šenov 19. ročník Memoriálu Josefa Kocka, tentokrát jako turnaj mladších žáčků.

Jednalo se sice o 19. ročník , ale kdyby nám COVID nezhatil loňský ročník, byl by to letos již 20. ročník, což je také smutné výročí, kdy nás navždy Pepik opustil.

Přípravou se zabývalo celé vedení SK, hráči Á - týmu, pomáhali hasiči i kluci od tenistů, za což všem patří velké díky. I když jsme na přípravu měli cca jeden měsíc, kdy to začalo vypadat, že vládní opatření umožní uskutečnění tohoto turnaje, tak se nám podařilo zajistit na tento turnaj 12 týmů z celé České republiky. Na turnaj nakonec dorazily týmy Varnsdorfu 2008, 2009, 2010, Ústí n. Labem A + B, Slovanu Frýdlant, FK Jablonec, Unionu Čelákovice, Lipové, SK Šluknov, FK Mikulášovice a samozřejmě domácí SK Velký Šenov.

Hrálo se na 3 hřištích hlavní hrací plochy, uzpůsobených pro hru 5+1. V dopolední části turnaje se odehrálo 12 kol zápasů ve 2 skupinách, ze kterých vzešlo 6 postupujících týmů do zlaté, a 6 týmů do stříbrné odpolední skupiny. Ve zlaté skupině se odehrály další zápasy o umístění do 6. místa, ve stříbrné o 7.-12. místo. Mezi poslední 4 týmy postoupily obě mužstva z Ústí, doplněné kluky z FK Jablonce a Čelákovic. Do finále postoupili Čelákovice a Ústí n. Labem A.

Vítězem turnaje se nakonec stalo mužstvo Ústí n. Labem A, které ve vyrovnaném finále porazilo Čelákovice 2:0. Třetí místo nakonec pro sebe urval FK Jablonec. Všechny týmy obdržely hodnotné ceny, včetně krásných skleněných pohárů pro vítěze družstev a menších pohárů pro nejlepšího hráče, střelce a brankáře.

Po celý den bylo pro kluky připraveno kvalitní občerstvení, ať už v místní kantýně, nebo u stánku s pitím a ovocem zdarma, které bylo připraveno v jednom z velkých postavených stanů, zapůjčených městem Velký Šenov. Osvěžení zajistila vodní mlha instalována na jednom ze stanů, puštěný postřikovač na zavlažování hřiště a místní hasiči, kteří zapnuli vodní fontánu. O přestávce byl pro všechny účastníky zajištěn oběd v místním bistru na náměstí a v restauraci U Jelena, což si všichni velmi pochvalovali. Každý z týmů obdržel také balíček nanuků.  O zábavu bylo postaráno fotbalovými šipkami, kde si každý hráč mohl vyzkoušet své schopnosti a nejlepší v této zábavě byli také oceněni. O přestávce byla připravena soutěž pro trenéry všech účastníků, jejichž vítěz byl také oceněn maličkostí od organizátorů.

Poděkování patří všem organizátorům turnaje a především sponzorům, bez kterých bychom tento turnaj nemohli pořádat v takové kvalitě. Největším bylo město Velký Šenov, dále Eurotopoz Krásná Lípa, Železárny Velký Šenov, Lesnické služby Marek Klofáč, VITAXI Velký Šenov, KAVY Karel Kirchberger, ing. Václav Kubička, Barvy Laky pí. Šlachtová, Kadeřnický salon Daniela, Josef Kocek, p. Miroslav Uchytil, Restaurace u Jelena , Bistro Velký Šenov, Karel Malý st. A ml. , David Meduna, Zdravotnické potřeby Dalibor Dvořák, FSEJ s.r.o. , Zdeněk Zatočil, Pavel Malý, Lesnictví Roman Záhorka, Black death Roman Novák, Železářství a elektro Jiří a Jan Fojtovi, Jiří Nepomucký, Zdraví L. Müllerová, zámečnictví Pavel Šťastný, manželé Vopatovi, Sladkovský Petr ml. a st. , Furt něco Velký Šenov, Phany market, p. Salač Karel st, Václav Šlehofer, Václav Kysela, Ovoce, zelenina, květiny manželé Migovi.

Doufáme, že si turnaj všichni užili a těšíme se již nyní na další, tentokráte již 20. ročník turnaje.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 175114
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Město Velký Šenov

Aktualita

Roman Smejkal 50
50 let - Roman Smejkal

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz